NOVEMBRE… de Nuria Valenti Arbos

NOVEMBRE… PDF

En esta ocasión compartimos con ustedes el libro NOVEMBRE… de Nuria Valenti Arbos. Esta publicación realizada por EDITORIAL METEORA,S.L. en el año 2017 rápidamente despertó interés en el público lector. Esto se puede ver con claridad ya que muchos usuarios buscan descargar NOVEMBRE… PDF, NOVEMBRE… ePub o NOVEMBRE… Mobi. Igualmente no se preocupen, a continuación les daremos una buena opción para poder leer este libro.

NOVEMBRE... de Nuria Valenti Arbos

Sinopsis de NOVEMBRE…

L’autora ha viscut en un ambient rural, i ha participat en projectes amb artistes de Bordeus, on aprèn a més a entendre la vinya i el vi, i sent curiositat per moltes coses. Amb aquesta novel·la ha guanyat el Premi de novel·la curta Celler de Lletres 2016, organitzat per la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noia i l’Ajuntament de Sant Sadurní de Noia.

La protagonista viu les primeres setmanes com a professora en un Instittut del Penedès, i li encanta la bellesa del paisatge i de les vinyes. La relació amb el seu marit és bona, però s’inicien uns núvols de desconfiança. Coneix en Sergi, amo d’una cafeteria, que està separat de la seva dona, que va marxar. En Sergi l’inicia en el coneixement del vi, de les vinyes i del paisatge. Està preocupada per un alumne, Miquel, que té una malaltia estranya. Va intimant amb el Sergi, i això els porta un dia a fer l’amor. En Sergi resulta ser el pare d’en Miquel, i s’han de separar, perquè volen anar als Estats Units per veure si es cura el noi, durant uns mesos. Però es prometen estimar-se sempre. Com resulta lògic, el matrimoni acaba separant-se, perquè el marit tampoc li és fidel, i té una amiga amb qui vol compartir la vida. Ella esperarà que torni el Sergi, però s’adona que està embarassada d’ell.

Búsquedas vinculadas: descargar NOVEMBRE… gratis, NOVEMBRE… completo, NOVEMBRE… sin registro, descargar NOVEMBRE… PDF, descargar NOVEMBRE… MOBI, descargar NOVEMBRE… ePub.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ