LA VEU I EL PODER DE LES DONES de Mary Beard

LA VEU I EL PODER DE LES DONES PDF

En esta ocasión compartimos con ustedes el libro LA VEU I EL PODER DE LES DONES de Mary Beard. Esta publicación realizada por ARCÀDIA en el año 2017 rápidamente despertó interés en el público lector. Esto se puede ver con claridad ya que muchos usuarios buscan descargar LA VEU I EL PODER DE LES DONES PDF, LA VEU I EL PODER DE LES DONES ePub o LA VEU I EL PODER DE LES DONES Mobi. Igualmente no se preocupen, a continuación les daremos una buena opción para poder leer este libro.

LA VEU I EL PODER DE LES DONES de Mary Beard

  • Autor: Mary Beard
  • Edición: 2017
  • Cantidad de Páginas: 64
  • Temática: Cultura
  • ISBN: 978-84-946163-9-6
  • Idioma: Español
  • Editorial: ARCÀDIA

Sinopsis de LA VEU I EL PODER DE LES DONES

No ens agrada que ens facin callar. Ni en l’àmbit públic ni en el privat. A l’Odissea, Telèmac censura la seva mare Penèlope i deixa clar que mythos (referint-se al fet de parlar en públic i amb autoritat) és cosa d’homes. L’eco d’aquest moment clàssic homèric encara ressona.
Mary Beard parteix de l’exabrupte de Telèmac per analitzar l’exclusió de les dones de l’esfera pública en les societats occidentals, a l’antinguitat grega i romana i als nostres dies. En aquestes dues conferències, a més, explora els fonaments culturals de la misogínia en la política i en la vida laboral, i demostra com una certa idea de poder (i també de coneixement, d’experiència, d’autoritat…) ha exclòs, o ha tendit a excloure, les dones.

Búsquedas vinculadas: descargar LA VEU I EL PODER DE LES DONES gratis, LA VEU I EL PODER DE LES DONES completo, LA VEU I EL PODER DE LES DONES sin registro, descargar LA VEU I EL PODER DE LES DONES PDF, descargar LA VEU I EL PODER DE LES DONES MOBI, descargar LA VEU I EL PODER DE LES DONES ePub.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ