FORA DE JOC A MONTSERRAT de Màrius Serra

FORA DE JOC A MONTSERRAT PDF

En esta ocasión compartimos con ustedes el libro FORA DE JOC A MONTSERRAT de Màrius Serra. Esta publicación realizada por EMPURIES en el año 2021 rápidamente despertó interés en el público lector. Esto se puede ver con claridad ya que muchos usuarios buscan descargar FORA DE JOC A MONTSERRAT PDF, FORA DE JOC A MONTSERRAT ePub o FORA DE JOC A MONTSERRAT Mobi. Igualmente no se preocupen, a continuación les daremos una buena opción para poder leer este libro.

FORA DE JOC A MONTSERRAT de Màrius Serra

Sinopsis de FORA DE JOC A MONTSERRAT

Labadia de Montserrat, després de la pandèmia, impulsa activitats culturals per reactivar-ne les visites i lOriol Comas i Coma ho aprofita per organitzar-hi el Ludocànon, una trobada internacional dexperts en jocs de taula amb lobjectiu de triar els cent millors jocs de la història. Però al vespre del primer dia, quan els quinze jutges estan a punt de sopar, un monjo apareix penjat en una de les habitacions de lhotel Abat Cisneros on sallotgen. El Comas, ajudat per la seva inseparable neboda Sol, aviat relaciona la mort del pare Mateu amb altres decessos recents de monjos que semblaven accidentals. I, pitjor encara, la Sol i el seu nòvio boomer, el periodista Garota que havia treballat de cap de premsa al Grup 69, comencen a trobar indicis que els crims guarden relació amb uns fets succeïts anys enrere a lEscolania.
El sentit de lhumor i lenginy de Màrius Serra sinfiltren per una trama que, sense canviar despai, salta vertiginosament del món hiperconnectat davui a lecosistema gairebé aïllat de lEscolania de fa mig segle. Amb diàlegs plens de carisma, situacions hilarants, jocs antics i moderns de tota mena i una narració tenyida pel xoc generacional, Fora de joc a Montserrat porta la intriga ludocriminal a un dels indrets més icònics i alhora misteriosos de Catalunya.

Búsquedas vinculadas: descargar FORA DE JOC A MONTSERRAT gratis, FORA DE JOC A MONTSERRAT completo, FORA DE JOC A MONTSERRAT sin registro, descargar FORA DE JOC A MONTSERRAT PDF, descargar FORA DE JOC A MONTSERRAT MOBI, descargar FORA DE JOC A MONTSERRAT ePub.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ