EL PONT DELS JUEUS de Martí Gironell

EL PONT DELS JUEUS PDF

En esta ocasión compartimos con ustedes el libro EL PONT DELS JUEUS de Martí Gironell. Esta publicación realizada por COLUMNA en el año 2020 rápidamente despertó interés en el público lector. Esto se puede ver con claridad ya que muchos usuarios buscan descargar EL PONT DELS JUEUS PDF, EL PONT DELS JUEUS ePub o EL PONT DELS JUEUS Mobi. Igualmente no se preocupen, a continuación les daremos una buena opción para poder leer este libro.

EL PONT DELS JUEUS de Martí Gironell

Sinopsis de EL PONT DELS JUEUS

El mestre d’obres Prim Llombard rep l’encàrrec del comte de Besalú de construir un pont fortificat. Malgrat que els habitants de la vila veuen aquesta obra com a providencial, el constructor aviat sofreix els obstacles d’una intriga per afavorir que un altre senyor s’apoderi del comtat. Els conspiradors fan servir tots els seus poders a l’abast, naturalsni sobrenaturals, per aconseguir el seu objectiu.Confinada al call, la comunitat jueva passa a ser un suport indefugible en l’intent d’aturar aquest atac.Provinent de la Llombardia amb el seu pare, el fill adolescent del mestre d’obres, Ítram, es veu abocat als perills d’aquesta lluita pel poder. Però al mateix temps accedeix al món secret dels jueus, on coneix la captivadora Jezabel.Aventures, passions i misteris a la Catalunya medieval.

Búsquedas vinculadas: descargar EL PONT DELS JUEUS gratis, EL PONT DELS JUEUS completo, EL PONT DELS JUEUS sin registro, descargar EL PONT DELS JUEUS PDF, descargar EL PONT DELS JUEUS MOBI, descargar EL PONT DELS JUEUS ePub.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ