ATRAPADES EN EL TEMPS de Monica Usart

ATRAPADES EN EL TEMPS PDF

En esta ocasión compartimos con ustedes el libro ATRAPADES EN EL TEMPS de Monica Usart. Esta publicación realizada por UNIVERS en el año 2021 rápidamente despertó interés en el público lector. Esto se puede ver con claridad ya que muchos usuarios buscan descargar ATRAPADES EN EL TEMPS PDF, ATRAPADES EN EL TEMPS ePub o ATRAPADES EN EL TEMPS Mobi. Igualmente no se preocupen, a continuación les daremos una buena opción para poder leer este libro.

ATRAPADES EN EL TEMPS de Monica Usart

  • Autor: Monica Usart
  • Edición: 2021
  • Cantidad de Páginas: 176
  • Temática: Geología
  • ISBN: 978-84-18375-35-4
  • Idioma: Español
  • Editorial: UNIVERS

Sinopsis de ATRAPADES EN EL TEMPS

L’emergència climàtica és un fet i cal actuar.

Les dones del temps ens expliquen per què.

Gemma Puig i Mònica Usart ens presenten els testimonis de quinze dones lligades al món de la meteorologia, on expliquen els episodis que les van marcar de manera personal, i reflexionen sobre el canvi climàtic, el futur del planeta i els reptes socials que comporta. Catedràtiques, analistes, presentadores a mitjans de comunicació, observadores professionals i aficionades, posen de manifest la gran feina, sovint silenciosa, que serveix de base per entendre el que després arriba a les nostres pantalles i ràdios, i la seva passió per allò que tant ens agrada fer: mirar el cel. Amb el to divulgatiu que caracteritza a les autores, a les cròniques s’hi suma l’anàlisi científic, l’explicació dels fenòmens més destacats dels últims anys i de com seran els que venen.

Atrapades en el temps ens ajuda a comprendre el que ens envolta, a través de quinze històries de neu, pluja i vent.Amb la participació de Mònica López, Carme Llasat, Silvia Laplana, Sarai Sarroca, Pili Rius, Sònia Papell, Xesca Cifré, Carme Farnell, Núria Seró, Anna Pérez, Ester Batalla, Montserrat Canal, Concepció Beà, Mar Gómez i Silke Hansen.

Pròleg d’Eloi Cordomí.

Il·lustracions d’Àlex Santaló.

Búsquedas vinculadas: descargar ATRAPADES EN EL TEMPS gratis, ATRAPADES EN EL TEMPS completo, ATRAPADES EN EL TEMPS sin registro, descargar ATRAPADES EN EL TEMPS PDF, descargar ATRAPADES EN EL TEMPS MOBI, descargar ATRAPADES EN EL TEMPS ePub.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ